Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за кожен салон на 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за кожен салон на 147

Колеги, виждал ли е някой и има ли някоя 147-ца във форума с такъв салон, и ако да - каква е модификацията и годината на колата?
    Attached Files
    Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
    Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Първоначално публикувано от Zarini Покажи съобщение
    Колеги, виждал ли е някой и има ли някоя 147-ца във форума с такъв салон, и ако да - каква е модификацията и годината на колата?
    147 TI пример http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...919&f1=details но мисля че е и опция като се е поръчвала колата, иначе тоя салон се ползва в Alfa GT те друг май нямат де.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Имам го и в моята която е 2001г... салона се води 943 | Black Leather (V2)
      147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
      Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
      156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
        Имам го и в моята която е 2001г... салона се води 943 | Black Leather (V2)
        Значи си е салон за първоначално вграждане, а доколко е вярно това, че е Leather Interior 147 - Recaro: http://alfastumper.dk/oscommerce_st/...oducts_id=2348

Comment

Не знам дали е на фирмата Recaro... но адски много хора викат "Recaro" на всеки салон който е с некви малко по-големки странични подпори. Предполагам за това така го пишат
          147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
          Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
          156 2.4 JTD - ex

Comment

Даже един колега продаваше 147-ца селеспийд с такъв салон но се отказа от продажбата

Comment

Това се води спортен кожен салон и се слага на всички като опция.
              От последните модели го има на Dukati, Q2, Ti и т.н.

п.с. Не е рекаро!!! На Горубляне могат и Пинифарина да му казват, но си е на Алфа този салон.
              sigpic

Comment

веднага смянам моя(жълта кожа в перфектно здраве)за такъв салон + някои лев
                Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                Alfa Romeo GT 1.8 TS
                Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
                  Не знам дали е на фирмата Recaro... но адски много хора викат "Recaro" на всеки салон който е с некви малко по-големки странични подпори. Предполагам за това така го пишат
                  Аха, тенкс!

Разбрах - станало е нарицателно понятие като "ксерокса" за копир-машините например, независимо от производителя им.

Comment

Бе не е съвсем същото - нарицателно е в БГ защото "рекаро" е на голфовете и опелите спортния салон фабрично
                    В Италия като видят бегачка със спортна седалка и викат: Аха, седалки "момо"

Comment

Working...
                    X